Kom in actie voor de Zelfmoordlijn

Geplaatst door: kirstenpauwels

Centrum ter Preventie van Zelfdoding

Nog maar enkele weken en de Warmste Week van Studio Brussel breekt aan. Ook dit jaar kunnen we rekenen op uw steun, met acties zoals koekjes bakken, concerten organiseren, pannenkoekenverkoop, de lichtjeswand Light Up, een winterbar, een wandeltocht, …

De inzet van onze actievoerders zetten we dit jaar extra in de verf in enkele nieuwsbrieven met hun verhalen en acties. De leiding van Chiro Aktivo verloor hun medeleider Klaas door zelfdoding en organiseerde een pannenkoekenverkoop ten voordele van de Zelfmoordlijn. Het verhaal van Myriam en haar familie nodigt je uit om je te verwarmen aan een heerlijke vuurkorf op hun winterbar voor Music for Life. En ook Iben, die onder zijn artiestennaam The Hollow Heart huiskamerconcerten bij mensen thuis geeft, deelt zijn verhaal.

Wil je ook graag bijdragen aan de verdere uitbouw van de Zelfmoordlijn? Steun ons dan door een vrije gift (fiscaal attest vanaf 40 euro), een actie in het kader van de Warmste Week, deelname aan de Warmathon of door een plaatje aan te vragen tijdens de Warmste Week.

Niet alleen het Centrum ter Preventie van Zelfdoding is één van de goede doelen voor Music for Life dit jaar trouwens, ook voor Werkgroep Verder kan je een actie organiseren of een plaatje aanvragen.

© Zelfmoord1813 - disclaimer